Facebook

ABS sensoren VOLVO PV 544

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VOLVO PV 544

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERVOLVOHONDAAUDIPORSCHEDAEWOO. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensor op uw VOLVO PV 544 uitlezen

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

De werking van een ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.