Facebook

ABS sensoren VOLVO V40 Hatchback/Van

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09.2013 tot 12.2015
84
114
Hatchback/Van
09.2013 tot 12.2015
110
150
Hatchback/Van
09.2013 tot 12.2014
130
177
Hatchback/Van

ABS sensoren VOLVO V40 Hatchback/Van

Zelf monteren ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO V40 Hatchback/Van komen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

ABS-sensor op uw VOLVO uitlezen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.