Facebook

ABS sensoren VOLVO V70 Bestelwagen/Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09.2013 tot heden
100
136
Bestelwagen/Bus
09.2013 tot heden
120
163
Bestelwagen/Bus
09.2013 tot heden
158
215
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren VOLVO V70 Bestelwagen/Bus

ABS-sensor op uw VOLVO V70 Bestelwagen/Bus uitlezen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.