FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN 1500,1600 (31)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN 1500,1600 (31)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN 1500,1600 (31) uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIISUZUASTON MARTINOLDSMOBILE. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.