FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN 1500,1600 Hatchback (31)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN 1500,1600 Hatchback (31)

De werking van een ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN 1500,1600 Hatchback (31) uitlezen

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.