FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN 181

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN 181

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCCHEVROLETMAZDAVW VOLKSWAGENDAIMLER. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN 181 uitlezen

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.