FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN 412 Variant

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN 412 Variant

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN 412 Variant uitlezen

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.