Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B, S6B, S7B)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B, S6B, S7B)

De werking van een ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Zelf monteren ABS-sensor

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B, S6B, S7B) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTDODGELDVNISSAN. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.