Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2)

De werking van een ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Zelf monteren ABS-sensor

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Elke VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2) heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.