Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN BEETLE Cabriolet (5C7, 5C8)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN BEETLE Cabriolet (5C7, 5C8)

Zelf monteren ABS-sensor

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN BEETLE Cabriolet (5C7, 5C8) komen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

De werking van een ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLMITSUBISHIHONDA. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.