Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN BORA (1J2)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN BORA (1J2)

De werking van een ABS-sensor

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN BORA (1J2), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATDAIMLERTESLANISSAN.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Producten