Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN CC (358)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN CC (358)

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN CC (358) komen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLBUICKINFINITI.

De werking van een ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Producten
ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31210
25,89
50,77
incl. BTW