Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-50 Bestelwagen (2E_)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-50 Bestelwagen (2E_)

De werking van een ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-50 Bestelwagen (2E_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe pistons. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.