Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-50 Open laadbak/ Chassis (2F_)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-50 Open laadbak/ Chassis (2F_)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-50 Open laadbak/ Chassis (2F_) uitlezen

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Bendix, ATE, Zimmermann en Lucas

De werking van een ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.