Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bus (SYI, SYJ)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bus (SYI, SYJ)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bus (SYI, SYJ) uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULDVSEAT. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

De werking van een ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.