Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN DERBY (86)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN DERBY (86)

Zelf monteren ABS-sensor

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGVW VOLKSWAGENPEUGEOT. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN DERBY (86) uitlezen

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.