FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN DERBY (86C, 80)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN DERBY (86C, 80)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN DERBY (86C, 80) uitlezen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEMITSUBISHISMARTPEUGEOTJEEP. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Zelf monteren ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen.

De werking van een ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo en Pagid