Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN EOS (1F7, 1F8)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN EOS (1F7, 1F8)

De werking van een ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Zelf monteren ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN EOS (1F7, 1F8) uitlezen

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.