Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN FOX Van (5Z1)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09.2010 tot 12.2011
44
60
Hatchback/Van

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN FOX Van (5Z1)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN FOX Van (5Z1) uitlezen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERCADILLACOPELLANCIA. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

De werking van een ABS-sensor

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.