Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF ALLTRACK VII (BA5, BV5)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF ALLTRACK VII (BA5, BV5)

Zelf monteren ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

De werking van een ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GOLF ALLTRACK VII (BA5, BV5) uitlezen

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.