Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSPONTIACMINI. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

De werking van een ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Producten