FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) uitlezen

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Zelf monteren ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Textar, ABS, Bendix, Rofren, Bosch, Zimmermann en TRW