Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF III Cabriolet (1E7)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF III Cabriolet (1E7)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GOLF III Cabriolet (1E7) uitlezen

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zelf monteren ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANROVERBEDFORDJAGUAR.

De werking van een ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.