Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) uitlezen

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

De werking van een ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Producten