Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521) uitlezen

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

De werking van een ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Producten
ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30020
19,48
37,46
incl. BTW