Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS Van (521)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS Van (521)

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS Van (521) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Zelf monteren ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERSEATLAMBORGHINILADA. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.