Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) uitlezen

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Lucas, Bosch, Zimmermann, Textar, Bendix, ABS, Pagid, ATE en Brembo

De werking van een ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETFIATALFA ROMEO.