Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF V Variant (1K5)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF V Variant (1K5)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GOLF V Variant (1K5) uitlezen

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZOPELROVERPLYMOUTH. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

De werking van een ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30018
19,48
33,59
incl. BTW