Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VAN IV Variant (1J5)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VAN IV Variant (1J5)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GOLF VAN IV Variant (1J5) uitlezen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPVOLVOALFA ROMEOOLDSMOBILEJAGUAR. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Zelf monteren ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Producten