Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VAN VII Variant (BA5)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VAN VII Variant (BA5)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GOLF VAN VII Variant (BA5) uitlezen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

De werking van een ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.