Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.2008 tot 11.2012
75
102
Hatchback
07.2009 tot 05.2013
125
170
Hatchback

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1)

De werking van een ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1) past. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30019
19,48
38,96
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30020
19,48
37,46
incl. BTW