Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517)

De werking van een ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIBMWGMC. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Zelf monteren ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.