Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VI Van (5K1_)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VI Van (5K1_)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI Van (5K1_) uitlezen

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Zelf monteren ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd