Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VII (5G1, BQ1, BE1, BE2)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VII (5G1, BQ1, BE1, BE2)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GOLF VII (5G1, BQ1, BE1, BE2) uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Producten