Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VII Van (5G1)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VII Van (5G1)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GOLF VII Van (5G1) uitlezen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHILINCOLNLADASKODACHRYSLERVAUXHALL.

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.