Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GRAND CALIFORNIA Camper (SCB, SCC)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GRAND CALIFORNIA Camper (SCB, SCC)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN GRAND CALIFORNIA Camper (SCB, SCC) uitlezen

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

De werking van een ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERLDVKIA. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.