Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN JETTA I (16)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN JETTA I (16)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN JETTA I (16) uitlezen

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

De werking van een ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.