Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2)

De werking van een ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Brembo, Bosch, Lucas, ABS, ATE, TRW, Pagid, Jurid, Bendix en Zimmermann Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf monteren ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30018
19,48
33,59
incl. BTW