FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN KAEFER Cabriolet (15)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN KAEFER Cabriolet (15)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN KAEFER Cabriolet (15) uitlezen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.