Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Cabriolet (14, 34)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Cabriolet (14, 34)

Zelf monteren ABS-sensor

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Cabriolet (14, 34) komen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGLOTUSFERRARIIVECONISSAN. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.