Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Coupé (14, 34)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Coupé (14, 34)

Zelf monteren ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Coupé (14, 34) uitlezen

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.