Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Bus (281-363)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Bus (281-363)

De werking van een ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFMERCEDES-BENZMGCADILLACMINI. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zelf monteren ABS-sensor

Elke VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Bus (281-363) heeft een eigen VIN-nummer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.