Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Open laadbak/ Chassis (2DC, 2DF, 2DG, 2DL, 2DM)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Open laadbak/ Chassis (2DC, 2DF, 2DG, 2DL, 2DM)

De werking van een ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Open laadbak/ Chassis (2DC, 2DF, 2DG, 2DL, 2DM) komen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.