Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN) uitlezen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ABS, Textar, Brembo, Lucas, Jurid, TRW, Rofren en Pagid Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30017
17,06
30,47
incl. BTW