Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (32)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (32)

De werking van een ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (32) uitlezen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen.

Zelf monteren ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.