Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (32B)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (32B)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (32B) uitlezen

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.