Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (3A2, 35I)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (3A2, 35I)

De werking van een ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Elke VW VOLKSWAGEN PASSAT (3A2, 35I) heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Zelf monteren ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSSEATMAZDABMWCITROEN.

Producten