Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (3B2)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (3B2)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (3B2) uitlezen

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

De werking van een ABS-sensor

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Zelf monteren ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIATESLACHRYSLERINFINITILAMBORGHINI. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.