Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (A32, A33)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (A32, A33)

De werking van een ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (A32, A33).

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Zelf monteren ABS-sensor

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30018
17,06
29,42
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31210
23,47
46,03
incl. BTW