FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33) uitlezen

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIASEATMASERATIDAIMLER. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Lucas en ABS Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.